2017-12-19 06:58:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Eredményes napra számíthat

Napi horoszkóp december 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll, és nehézzé teszi önnek, hogy kompromisszumokat kössön. Ebből adódhat néhány nehézség. Este végre könnyű, szórakoztató órák következnek. A nyomás csökken, és ön lazíthat.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében jár már. Ez az ön kreatív oldalát még jobban felerősíti, és ha alkotó munkát végezhet, csak úgy repül majd az idő. Fantáziájának most semmi sem szab határokat.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most a könnyebbik megoldást választja, és inkább kihátrál egy helyzetből, ahelyett, hogy tisztázna végre bizonyos dolgokat. Pedig az elodázás nem segít…


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kellemetlen hírek kedvetleníthetik el, ám egy váratlan fordulat még az ön malmára is hajthatja a vizet. Ennek következtében akár extra bevételhez is juthat. Jó lenne, ha tartalékolna egy kicsit, mert a hónap második felében adódhat néhány váratlan kiadása.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Bak jegyében jár. Ön szeret jönni-menni, most meg még úgy is hozza a sorsa, hogy kisebb utazásokon pénzt kereshet, avagy más módon alapozhatja meg a szerencséjét. Ne féljen vállalni egy kis kockázatot, mert megtérül a befektetése.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Szorgalmának és leleményességének is köszönheti, hogy most nagyobb bevételhez juthat. A fő dolog azonban a tartósság lenne. Építse a kapcsolatait, szerezzen támogatókat a terveihez.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Eredményes napra számíthat! Mutassa meg az elképzeléseit a főnökének! Legyen határozott, mert csak így van esélye eredményt elérni. A magánéletében sikerül tisztázni egy félreértést.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A szerencsecsillaga egyre feljebb viszi: nincs határ, csak maga a csillagos ég. Természetesen az ambíciójára és a tetteire is szükség van, a jószerencse csak az ügyeseknek adatik meg!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az ön anyagi javakat jelző sorsterületén áll, és ettől a változástól jól fogja érezni magát. Sikerül egy hullámhosszra kerülni a kedvesével. A konfliktusok, véleménykülönbségek és problémák messze a háttérbe szorulnak. Este menjenek szórakozni a barátaival.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Az, amit tervezett nem úgy fog sikerülni, mint ahogyan elképzelte. Annak sincs semmi értelme, hogy megpróbálja erőszakkal keresztülvinni az akaratát. Egy ilyen napon higgadtsággal és nyugalommal érheti el a legtöbbet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A csillagok most nagyon erőssé, konokká tehetik önt. Nem csoda, ha a kollégái most nehezebben állják önt. Hallgassa meg a többiek véleményét is! A partnerével szemben sem igazságos, ha csak úgy elsöpri az érveit, és meg sem fontolja őket.


Halak: II. 19. - III. 20.
Nem lesz könnyű döntést hozni egy fontos ügyben, túl sokáig tétovázik, és lehet, hogy ezzel elpuskáz egy jó lehetőséget. Ma muszáj lesz kompromisszumot kötni. Habár nincsenek teljes mértékben ínyére az adott körülményei, mégsem tehet ellene semmit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: